archief 2016

OPROEP: Vrijwilligers World Press Photo Zwolle

Wil je meehelpen de activiteiten van WPP Zwolle tot een groot succes te maken? Lijkt het je leuk om in een enthousiast team te werken aan een prachtig project? Wij zijn op zoek naar jou!

Ons vrijwilligersteam bestaat uit vier groepen:

  1. Hospitality groep. Je bent gastheer/vrouw. Je heet onze bezoekers van harte welkom, voorziet hen van de nodige informatie en je houdt de kassa bij. Je bent het visitekaartje van de tentoonstelling.
  2. Educatie groep. Je kunt goed vertellen. Als educatievrijwilliger geef je rondleidingen aan schoolgroepen, gezinnen of andere bezoekers, die graag op een interactieve manier de tentoonstelling beleven. Je wilt je persoonlijke interesse voor fotografie / je journalistieke achtergrond / je docentschap / je maatschappelijke betrokkenheid graag inzetten, dan ben je van harte welkom.
  3. Technische groep. Je bent technisch handig en goed inzetbaar voor hand- en spandiensten. Je bent beschikbaar bij de opbouw en het afbreken van de tentoonstelling en ook tijdens het project kun je inspringen wanneer nodig.
  4. Pr en Communicatie groep. Je vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren voor de World Press Photo Zwolle. Je maakt goed contact met mensen en organisaties en vindt het leuk om reclame te maken voor de World Press Photo Zwolle. Je wilt graag meehelpen om te flyeren of pr materiaal rond te brengen. Je bent handig met sociale media / thuis in het gebruik van sociale media, meld je dan aan.

Wil je de handen uit de mouwen steken voor dit unieke project?
Vul dan a.u.b. het aanmeldingsformulier vrijwilliger in, voeg je curriculum vitae toe en mail dit naar: r.ebbers@grotekerkzwolle.nl