archief 2016
Voorgezet Onderwijs en Basisonderwijs groep 8 in Zwolle.

De scholen Voortgezet Onderwijs en Basisonderwijs Groep 8 kunnen gratis de tentoonstelling bezoeken, indien zij zich aanmelden via de website www.stadkamer.nl onder het kopje cultuureducatie. Hier vinden de scholen alle informatie over de tentoonstelling. Groepsbezoeken kunnen aangemeld worden via deze website. Deze leerlingen maken dan gebruik van het Cultuureducatie Fonds van de gemeente Zwolle. Het is wel verplicht dat leerlingen in groepsverband worden begeleid door hun docenten in groepen van 10 tot 15 leerlingen.

Voorgezet Onderwijs en Basisonderwijs groep 8 in de regio.

De scholen Voortgezet Onderwijs en Basisonderwijs Groep 8 in de regio kunnen voor een tarief van € 2,50 de tentoonstelling bezoeken. Zij kunnen zich ook aanmelden via de website www.stadkamer.nl onder het kopje cultuureducatie. Hier vinden de scholen alle informatie over de tentoonstelling. Het is verplicht dat leerlingen in groepsverband worden begeleid door hun docenten in groepen van 10 tot 15 leerlingen.

Hbo, Mbo, Vmbo in Zwolle en de regio

De studenten/leerlingen van het Hbo, Mbo en Vmbo kunnen via de website www.stadkamer.nl een verzoek indienen voor een tentoonstellingsbezoek met rondleiding. De entreekosten zijn € 2,50 per student/leerling/begeleidende docent. Het is verplicht dat studenten/leerlingen in groepsverband worden begeleid door hun docenten in groepen van 10 tot 15 leerlingen/studenten.