archief 2016
De samenstelling van de projectgroep

Benjamin Koolstra is sinds 1 juli 2015 directeur van de Grote Kerk Zwolle. De Grote Kerk staat in het hart van Zwolle en wordt van een bredere programmering voorzien. Koolstra ontwikkelt de programmering voor de Grote Kerk in samenwerking met ondernemers en culturele partners in en buiten Zwolle. De World Press Photo-expositie past in het toekomstig beleid van de Grote Kerk.

Bereikbaarheid: B.Koolstra@grotekerkzwolle.nl | 06-243 88 456


Fieke van 't Riet is sinds september projectleider World Press Photo Zwolle. Vanaf 1990 werkt zij in het Hbo onderwijs, daarvoor heeft ze veel projecten gecoördineerd. Sinds oktober 2014 is zij gestart met haar eigen bedrijf Fieke van 't Riet, Projectmanagement, Advies & Coaching. Vanuit haar passie voor educatie en fotografie heeft zij samen met Benjamin Koolstra het initiatief genomen om de World Press Photo weer in de Grote Kerk Zwolle te halen.

Bereikbaarheid: f.vantriet@grotekerkzwolle.nl | 06 22218109.


Rinske Ebbers-Salomons is docente en geeft cursussen conversatie Engels. Zij combineert haar docentschap met haar liefde voor reizen en schrijven. Bij WPP Zwolle coördineert zij de vrijwilligers en houdt zich bezig met de educatieve invulling. Zij wil graag een bijdrage leveren aan de bewustwording van jongeren om op een goede manier te leren omgaan met de indringende beelden uit de media.

Bereikbaarheid: r.ebbers@grotekerkzwolle.nl | 06 506 13 434