archief 2016

'Een speciale kijk op het dagelijkse leven'

De Grote Kerk Zwolle organiseert van 8 maart tot en met 3 april 2016 de World Press Photo Zwolle in de Grote Kerk. Deze tentoonstelling wordt in combinatie met een Fototentoonstelling 'Een speciale kijk op het dagelijkse leven' voor amateurs en professionals georganiseerd. Er is een vakjury, die een selectie maakt van 34 foto's op basis van ingezonden foto's. Deze foto's kunt u zien in de Fototentoonstelling 'Een speciale kijk op het dagelijkse leven'.

Van de 34 foto's worden er 5 foto's genomineerd voor de 1e, 2e en 3e prijs. Op 22 maart 2016 worden de winnaars bekend gemaakt door de vakjury. Er wordt ook een publieksprijs ingesteld voor de bezoekers van de tentoonstelling. De winnaars van deze prijs worden op 3 april bekend gemaakt.


Prijsuitreiking

Op de avond van Uitgelicht (een soort van College Tour) op 22 maart 2016 worden de 1ste, 2de, 3de prijs bekend worden gemaakt door de vakjury. Het gaat om de 40 geselecteerde foto's van de amateurs en (semi) professionals, welke tentoongesteld worden onder de titel Fototentoonstelling Zwolle 'Een speciale kijk op het dagelijkse leven' oftewel 'A special view on daily life'.