Login       
Foto: Carla Kogelman

PROFESSIONELE FOTOGRAAF, FILMER, BEELDMAKER GEZOCHT

Foto- en Filmopdracht Klimaatverandering dat doen wij - Poëtisch Water

Stichting De Stad Verbeeldt nodigt een professionele fotograaf, filmer, beeldmaker uit om haar/zijn zienswijze, in een plan van aanpak te visualiseren met als centraal thema Klimaatverandering dat doen wij. Dit thema is een onderdeel van het project Talentontwikkeling in een veranderende samenleving, dat in 2024-2025 uitgevoerd wordt in twee thema`s: Klimaatverandering dat doen wij en De maatschappij dat zijn wij.


Klimaatverandering dat doen wij - Poëtisch Water

De Foto- en Filmopdracht luidt:
Maak een beeldende serie ( fotoserie, multimediale productie of film waarin het thema Klimaatverandering, dat doen wij – Poëtisch Water op een krachtige en persoonlijke manier wordt gevisualiseerd. De Stad Verbeeldt werkt met het thema Klimaatverandering dat doen wij en het Millennium Jazz Orchestra (MJO) werkt met het thema Poëtisch Water voor hun concertreeks in 2024. Inspiratiebronnen zijn de gedichten, speciaal bij elkaar gezocht en geschreven voor dit concert. Het artistiek team, programmamanager en componist, arrangeur trekken gezamenlijk op om de fotograaf te begeleiden in haar/zijn werkproces. Het aantal beelden wordt minimaal gesteld op 30 en maximaal op 40 beelden.


Professionele fotografen, filmers, beeldmakers kunnen tot 30 april 2024 een plan van aanpak indienen met CV en portfolio bij: info@destadverbeeldt.nl onder de titel Foto-en Filmopdracht.


Download pdf met alle informatie

Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar info@destadverbeeldt.nl, Fieke van ’t Riet, programmamanager, of bellen naar 06-22218109.


Privacyverklaring

© copyright 2018-2024 de stad verbeeldt