Login       


Willem Alkema, lid en adviseur artistiek team De Stad Verbeeldt

Willem Alkema realiseert sinds 1997 Dwars TV programma’s, corporate films, webTV, theatershows, educatieve projecten, marketing campagnes en social media projecten. Hij heeft jaren gewerkt als journalist en programmamaker bij RTV Oost, daarna is hij gestart met Dwars Producties in Zwolle samen met een team van professionals maken zij programma’s/projecten met een persoonlijk karakter. Ze staan dicht bij de mensen en bereiken een breed publiek. Daarbij staat identiteit voorop. We ontwikkelen, produceren en modereren met humor, inhoud en vakkennis. Dat werpt zijn vruchten af: de serie “Groeten Uit Assendorp” werd in 2012 bekroond met een NL Award. De NTR documentaire “Dance To The Music” won internationale prijzen in de VS en Italië. Ook de bijdragen aan programma’s als: Nog meer voor Mannen (RTL7) of Hallo Nederland (Omroep Max) laten onze diversiteit zien.

Sinds jaren is Dwars nauw betrokken bij een muziekevenement met naam: Het Bevrijdingsfestival Overijssel. Met een bezoekersaantal van meer dan 130.000 behoort het festival tot één van de grootste in Nederland.

Willem heeft in 2018 een masterclass verzorgd in het kader van De Stad Vertelt voor amateurs en professionals. Daarnaast was hij lid van de vakjury Zwolle Vertelt in Holtenbroek en Zwolle-Zuid. Willem Alkema zit vanaf 2017 in het artistiek team van De Stad Vertelt en is betrokken als adviseur bij het tot stand komen van de nieuwe Stichting De Stad Verbeeldt.

Willem Alkema is vanaf 2019 lid van het artistiek team van De Stad Verbeeldt

www.dwars.tv

terug


Privacyverklaring

© copyright 2018-2024 de stad verbeeldt